Keahlian BioVCO.comEmail:Katalaluan :
Lupa kata laluan?
Belum Menjadi AHLI?

Keahlian BioVCO.com


Hanya pelanggan-pelanggan berdaftar akan secara automatik menjadi ahli BioVCO.com

** Pelanggan yang telah menjadi ahli layak untuk memperolehi harga DISKAUN sebagai ahli apabila Log Masuk diruangan ahli.

Pihak kami sentiasa menghargai kepercayaan dan sokongan semua pelanggan-pelanggan yang membuat pembelian secara online sejak 2005. Sebagai penghargaan, pelanggan yang pernah membuat pembelian pada atau selepas 1hb. Januari 2006 akan secara automatik mejadi ahli BioVCO.com. Sebagai ahli, pelanggan layak menerima diskaun apabila membuat pembelian.

Pelanggan yang membuat pembelian sebelum 1hb. Sept. 2008 dan tidak lagi membuat pembelian selepas tarikh tersebut diminta menghubungi pihak kami dengan menghantar email melalui SMS ke 013-3014262 (Contoh : ahli nama@email.com ). Ini kerana semua data pelanggan didalam sistem sever kami adalah pelanggan yang membuat pembelian selepas 1hb. Sept. 2008.

1. Tiada sebarang bayaran keahlian atau yuran tahunan akan dikenakan kepada ahli.

2. Keahlian adalah seumur hidup.

3. Ahli boleh menjual produk kepada pelanggan dari seluruh Malaysia pada harga pasaran atau harga di dalam halaman web BioVCO.com dan menerima keuntungan, pihak kami di BioVCO.com akan membuat penghantaran kepada pelanggan tersebut.


KLIK DISINI UNTUK PEMBELIAN Menjadi AHLI

tracker