Makanan Terbaik Apabila Anda Mengalami Jangkitan Resdung

Resdung merupakan sejenis penyakit di mana terjadinya radangan pada rongga sinus yang disebabkan oleh jangkitan kuman
Sinus anda adalah ruang yang dipenuhi udara yang terletak di antara mata, hidung, tulang pipi dan dahi anda. Manakala jangkitan sinus berpunca daripada selesema atau jangkitan pernafasan, boleh dicetuskan oleh alahan, masalah hidung atau perubahan cuaca. 
 
Keradangan boleh menyebabkan tekanan dan rasa sakit apabila anda mengalami jangkitan sinus atau resdung - jangkitan sinus boleh menghalang lendir daripada mengalir. Minum banyak cecair dan makan diet antiradang boleh membantu melegakan gejala sinus.
 

Cecair

Mengambil banyak cecair adalah cara untuk mengatasi jangkitan sinus. Elakkan terhidrat untuk membantu sel darah putih anda bekerja dengan lebih efaktif, yang membolehkan sistem imun anda melawan jangkitan dengan lebih berkesan. Penggunaan cecair yang tinggi juga boleh membantu mengeluarkan lendir, yang membolehkannya mengalir dengan lebih bebas apabila keradangan berkurang. 
 
Pengambilan minuman manis termasuk jus oren dan jus buah semula jadi yang lain, boleh mengganggu keupayaan sel darah putih membunuh bakteria. Sebaliknya pilihlah sup, air teh atau air suam. Cecair panas boleh membantu dalam mendorong aliran lendir.
 
tiroidminyak_kelapa_daratonsilalkali

Makanan Anti-Radang

Makan diet anti-radang - makanan berserat, lemak sihat, vitamin, mineral dan antioksidan - pada umumnya dianggap salah satu pertahanan terbaik terhadap jangkitan. Jika anda mempunyai jangkitan sinus, memilih makanan anti-radang boleh membantu mengurangkan keradangan sinus, yang merupakan langkah pertama untuk melegakannya. 
 
Ikan salmon, tuna, herring, ikan sardin dan ikan berlemak lain adalah sumber asid lemak omega-3 yang sangat baik, yang memiliki kesan anti-radang. 
 
Karotenoid dan flavonoid dalam buah beri, ceri, bit, tomato, brokoli, sayur-sayuran berdaun yang gelap dan buah-buahan dan sayur-sayuran berwarna-warni yang lain juga boleh membantu untuk mengurangkan keradangan.
 

Makanan Antibakteria

Makanan antibakteria boleh membantu tubuh anda melawan jangkitan. Bawang putih telah lama digunakan sebagai makanan perubatan, ia memiliki sifat antioksidan dan anti-radang. Ia juga bersifat antibakteria, yang dikaitkan dengan allicin, kompaun pada bawang putih mentah. Memasak bawang putih boleh menyahaktifkan sebatian ini. 
 
Halia adalah satu lagi bahan anti-radang, makanan antibakteria, seperti bawang dan limau. Menurut "Ensiklopedia Penyembuhan melalui Makanan," jus limau mampu melindungi kedua-dua jangkitan bakteria dan meningkatkan sistem imun.
 

Pertimbangan Lain

Meningkatkan penggunaan cecair dan makanan anti-radang adalah lebih berkesan jika dalam masa yang sama anda dapat mengelakkan pengambialan gula, lemak yang tidak sihat dan makanan yang diproses kerana ia boleh menggalakkan keradangan dan menghalang fungsi sistem imun.

Memperkenalkan Rawatan Resdung Yang TERBUKTI BERKESAN sejak tahun 2005

 

penyakit resdung dan Rawatan ResdungBioVCO adalah rawatan alahan dan resdung semulajadi yang selamat dan lembut yang berkesan mensasarkan gejala resdung dan kesesakan pernafasan disebabkan resdung.

 
BioVCO adalah, bahan semulajadi yang selamat yang merangsang sistem pembersihan badan sendiri. Ia menghalang iritasi dan bakteria daripada melekat pada tisu hidung.
 
BioVCO adalah penyelesaian hyperosmotic dihasilkan untuk memberikan kelegaan kepada gejala resdung dan gejala alahan dan selesema.
 
BioVCO adalah satu kaedah rawatan tanpa ubat untuk mengatasi alahan secara semulajadi dan ia dihasilkan daripada 100% tumbuhan organik.
 
BioVCO tidak menyebabkan ketagihan dan boleh digunakan dalam kuantiti yang sedikit atau banyak untuk melegakan esdung. cukup selamat untuk minum, anda boleh diminum secara berasingan atau digabungkan dengan lain-lain bahan untuk demam dan alahan.
 
FORMULA RESDUNG Yang paling mujarab - Kami percaya bahawa apabila anda inginkan badan yang sihat anda perlukan bahan-bahan yang semulajadi. Ini sebabnya mengapa anda perlukan BioVCO yang akan membantu anda agar lebih bertenaga dan mengekalkan keseimbangan kesihatan.
 
LEBIH DARIPADA SUPPLEMENT RESDUNG : BioVCO membantu mengatasi resdung anda dengan nutrien yang penting untuk menggalakkan metabolisma dan meningkatkan sistem imun.

 

Apa Kata Pengguna BioVCO Selepas Menggunakannya?

 

Pengguna yang telah mengamalkannya secara kosisten. Mengalami perubahan positif selepas pengambilan. Ini adalah TESTIMONI yang dihantar sendiri oleh mereka melalui Facebook, email, SMS, Whatsapp dan Telegram.

Testimoni BioVCO

Testimoni BioVCO

Testimoni BioVCO

Testimoni BioVCO

Testimoni BioVCO

Testimoni BioVCO

Testimoni BioVCO

Testimoni BioVCO


Dapatkan Info Lanjut SEKARANG !!!
$alt2